nieuws

18 mrt 2008, 21:09

“Zomerhitte”: Wolkers’ film nu al bij MustSee in Euroborg

Vanaf woensdag 19 maart tot en met zondag 23 maart zal MustSee Megabioscoop Euroborg geheel in het teken staan van de film Zomerhitte. In het kader van deze film, zal de bioscoop omgetoverd worden tot het waddeneiland Texel, waar de film zich afspeelt. De landelijke première van Zomerhitte is op donderdag 20 maart, maar bezoekers en persrelaties van MustSee Euroborg kunnen woensdag 19 maart om 20.30 een speciale voorpremière bijwonen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zomerhitte


Zomerhitte is een romantisch drama naar het boek van Jan Wolkers over een fotograaf die tijdens een broeierige zomer op Texel in de ban raakt van een beeldschone vrouw.
Actrice Monique van de Ven nam de regie voor haar rekening en haar man, acteur Edwin de Vries, bewerkte het boek tot een filmscript, wat hij eerder deed voor films als 'Left Luggage' en 'The Discovery of Heaven'. De hoofdrollen worden gespeeld door tv-presentatrice Sophie Hilbrandt ("Spuiten en slikken") en Waldemar Torenstra, onder meer bekend van de serie "De band". Andere rollen zijn voor Johan Leysen, Cees Geel, Jelka van Houten, Jeroen Willems en Jochum ten Haaf.

Dit grootse première event bij MustSee Euroborg is de eerste in de reeks van “rode loper premières” in 2008 . MustSee wil met deze premières het rode loper gevoel terugbrengen. MustSee Euroborg heeft een hoog service niveau in het vaandel en wil dit mede door deze premières uitdragen.