nieuws

05 okt 2009, 10:10

ZomaarGroningen: nieuw netwerk van ondernemende creatieven en creatieve ondernemers uit Groningen

Groningen heeft er een nieuwe netwerkorganisatie bij. Afgelopen zaterdag 3 oktober was er de eerste ZomaarGroningen, een netwerk van ondernemende creatieven en creatieve ondernemers uit Groningen. Vier keer per jaar wordt er een bijeenkomst georganiseerd. De locatie en invulling van die activiteiten wordt door de leden zelf bepaald. En elke keer wordt er op een originele manier geld ingezameld voor een goed doel.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De eerste editie van ZomaarGroningen werd gehouden in het Bowlingcenter aan het Gedempte Kattendiep in Groningen. De deelnemers kinden in een ongedwongen sfeer netwerken en geld bij elkaar bowlen voor de Voedselbank Groningen. Voor elke strike die gegooid wordt – met één bal alle kegels om – zal sponsor Jerry Pirsouw van JS Project een donatie doen voor de Voedselbank. De afterborrel zal plaatsvinden in de Chaplin’s Pub aan het Zuiderdiep in Groningen.

De filosofie achter ZomaarGroningen: netwerken door met elkaar iets te beleven en voor elkaar te krijgen. Dus niet louter borrelen met bitterballen of haringen happen zoals zo vaak. Geïnteresseerden voor ZomaarGroningen kunnen zich aanmelden via de site www.zomaargroningen.nl.