nieuws

29 okt 2012, 11:11

Zaterdag: mooiste loop van Groningen!

Komende zaterdag 3 november gaat de mooiste loop van Groningen weer van start: de Plantsoenloop! De loop is niet echt vergelijkbaar met de 4Mijl: die loopt door stedelijk gebied. Maar de Plantsoenloop voert echt door moeder natuur, in een Pantsoen dat speciaal voor deze gelegenheid in prachtige herfstkleuren is gezet.Voorinschrijving is nu al mogelijk via www.plantsoenloop.nl !

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

‘Het is echt genieten in het Plantsoen. Je gaat heuvel op, heuvel af, maar het is zeker te doen. De prachtige herfstkleuren aan de bomen en de heuvels maken de loop eerder tot een cross of een veldloop. Je kunt dus echt in Groningen zo’n loop doen, en je hoeft niet naar Drenthe of Limburg voor zo’n unieke wedstrijd. Wie echt even een prestatie wil neerzetten en tegelijk wil genieten van de natuur zou echt even mee moeten doen. Iedereen kan meedoen en kiezen. Er zijn afstanden van 1 km, 2 km. 4 km of 8 km.’, aldus een enthousiaste deelnemer.


De variatie in afstanden maakt dat de loop zowel interessant is voor beginners als voor gevorderden en werkelijk voor mensen van alle leeftijden. Leuk is ook om met het hele gezin te gaan. Maar wie al een lekkere conditie heeft opgebouwd raden we ook de afstanden van 4 of 8 km aan.

INSCHRIJVEN
Voor meer informatie over deze door Topsport Noord Nederland georganiseerde wedstrijd, onder auspiciën van Stichting Atletiekevenementen Groningen (SAG) verwijzen we naar:

www.plantoenloop.nl