nieuws

28 aug 2009, 18:06

Winkelcentrum De Wending Delfzijl-Noord geopend

Op zaterdag 12 september aanstaande zal het nieuwe winkelcentrum De Wending in Delfzijl-Noord officieel worden geopend. Dit evenement wordt georganiseerd door Winkeliersvereniging De Wending, samen met de projectontwikkelaar Leyten ©. Burgemeester Groot zal het winkelcentrum officieel openen. Omwonenden en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Het evenement is gratis toegankelijk.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op zaterdag 12 september is de feestelijke opening van het winkelcentrum voor het publiek. Op een podium op het plein zijn van 09:30 uur tot 18:00 uur verschillende acts te bewonderen. Om 09:30 uur worden de feestelijkheden gestart we met Clown Jopie & Tante Angelique. Om 11:00 uur zal de officiële openingshandeling plaatsvinden. De heer H.J. van den Berg van Leyten vestiging Drachten zal, na een korte toelichting over het project De Wending, het woord aan burgemeester E. Groot geven, waarna het winkelcentrum officieel geopend zal worden.

Gedurende de gehele dag worden er voor klanten van de omliggende winkels het Shop & Winspel gespeeld, waarbij er de hele dag door leuke prijzen te winnen zijn. Vanaf 12.00 uur is de brassband BrassBand 050 te bewonderen en vervolgens zijn er nog de optredens van Stil!, Burdy en als afsluiters de Heeren van Oranje en OneTwoTrio. De kids surpisecar met ballonkunstenaars zullen de gehele dag de kinderen vermaken.