nieuws

11 jul 2002, 00:12

Werkzaamheden aan Ringweg vanmorgen officieel gestart; grote promotieborden onthuld

Vrijdagochtend heeft mevrouw K. Appelman, als plaatsvervangend hoofdingenieur directeur Rijkswaterstaat Noord-Nederland, een van de promotieborden langs de A7 in Groningen plechtig onthuld. Hiermee is het startsein gegeven voor de werkzaamheden aan de Zuidelijke Ringweg.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In een speech benadrukte Appelman dat het project het product is van een hechte samenwerking. Ze sprak haar dank uit aan alle mensen die hun bijdrage hadden geleverd aan de totstandkoming van de plannen. Samenwerking vormt dan ook het uitgangspunt van de promotiecampagne. “De promotieborden beelden gezamenlijkheid uit”, aldus Appelman. “Want alleen samen kunnen we de komende periode doorkomen.”
Bij de officiële onthulling kreeg Appelman assistentie van de Groningse wethouder Schuiling, gedeputeerde Musschenga van de provincie Groningen, voorzitter Vogd van de Kamer van Koophandel en directeur Hettinga van Arriva. Deze vijf partners hebben in november 2001 een samenwerkingsconvenant gesloten. Zij hebben toen afgesproken om samen de overlast van de ingrijpende werkzaamheden aan de Zuidelijke Ringweg zoveel mogelijk te beperken.