nieuws

09 apr 2009, 15:03

Weblog: Twitteraars kondigen Eerste Groninger Twitter Meetup aan !

Hoe 'hot' is het twitteren in Groningen nu echt helemaal? Vrijdag, 24 april, dan weten we het. Want dan organiseren jonge Groningse ondernemers de eerste grote Groninger Twitter meetup. Tijd: 1600 uur. De lokatie wordt, geheel op flashmob achtige wijze, rond 1300 bekend gemaakt - via Twitter.Een en ander blijkt uit het groeiend aantal reacties op de vraag: Wat hebben wij als GIC-redactie aan Twitter?

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Maxime Verhagen doet het. En ook Betty de Boer, fractievoorzitter van de VVD in Groningen. Alleen niet met elkaar, en ook niet samen, maar apart: twitteren. Wij hebben het ook even geprobeerd en na allerlei wachtwoorden ingevuld te hebben, kom je er op terecht. (...)Tjonge: wat een onzin, zeg! ‘Ik zit nu bij de kapper’. ‘Ik ga nu naar Kees!’: iedereen is de hele dag bezig te laten weten wat ie doet. Wij van de redactie vragen ons af: wat hebben we daar in vredesnaam aan? Wat kan ons dat nou schelen. dan gan je toch naar de kapper!

Maar aangezien iedereen het tegenwoordig over twitteren heeft ontgaat ons kennelijk iets. Vast. Maar wat? En de meest wurgende gedachte van alles: we zijn niet hip !

O, jee, nee dat niet! We doen wel meer! Wie legt ons uit: waarom moeten we twitteren en welke interessante Groningers moeten we dan bijhouden ? Reageer!!!

Trouwens: we zijn even weg. Naar de slager. En naar de bakker. En daarna een borrel drinken in de Turftorenstraat. Misschien komen we Betty daar ook wel tegen. Gauw even kijken wat ze aan het doen is.