nieuws

02 jul 2012, 13:01

Vrouw (90) in Groningen slachtoffer beroving

In Groningen is een mevrouw van negentig jaar het slachtoffer geworden van beroving.
In Groningen is een mevrouw van negentig jaar het slachtoffer geworden van beroving.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De vrouw wilde zondag aan het eind vande middag een seniorencomplex aan de Beukenlaan binnengaan toen ze van achteren werd benaderd door een onbekende, blanke man. Die griste de tas van de rollator waardoor de 90-jarige viel. De dief ging er op een fiets vandoor richting de Bottelroosstraat.


Nog twee inwoonsters van Groningen werden zondag gedupeerd door de diefstal van hun tas. In de morgen fietste een 59-jarige vrouw op de Kemkensberg toen ze door twee mannen werd benaderd. Een van hen griste een tas uit de fietstas van de Groningse. Het duo ging er vandoor maar gooide de tas even later in de bosjes. Uit de tas bleek een telefoon te zijn weggenomen.

In de Beukenlaan in Groningen werden zondag aan het eind van de middag twee bejaarden van hun tas beroofd. Een 76-jarige vrouw stond rond 16.45 uur met haar fiets stil bij een seniorencomplex aan de Beukenlaan toen een onbekende man haar tas uit een fietstas griste. De volgens een schatting ca. 20 jarige man, ging er op een fiets vandoor richting de Iepenlaan.