nieuws

18 jul 2018, 09:09

Volledige programma Noorderzon bekend; kaartverkoop maandag van start

Volledige programma Noorderzon bekend; kaartverkoop maandag van start

Het volledige programma van festival Noorderzon is bekend. De kaartverkoop gaat aanstaande maandag, om 12.00 uur, van start.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De 28e editie van Noorderzon staat op de agenda van donderdag 23 augustus tot en met zondag 2 september in het Noorderplantsoen en de binnenstad van Groningen.

De organisatie belooft een gevarieerd programma: van bijzonder werk uit China tot aan taboedoorbrekend Russisch Roulette en van inspirerende lezingen tot aan een wandeling van een man en zijn ezeltje. Van een kinderprogramma tot aan een programma voor ouderen en van een hele dag naar een meesterwerk in Duitsland tot aan meer dan vijftig vrij toegankelijke concerten.   

Naast de populaire Mystery Route, waarbij bezoekers een route door het programma van Noorderzon kunnen nemen zonder dat zij van tevoren weten waar zij naartoe gaan, introduceert Noorderzon dit jaar ook de Mystery Voorstelling. Voor € 12,50 krijgen bezoekers een voorstellingskaartje én twee drankjes en kiest Noorderzon een spannende voorstelling uit het hoofdprogramma voor hen uit.

Aanstaande maandag 23 juli om 12:00 gaan de kaarten voor vrijwel het gehele programma van Noorderzon in de verkoop via www.noorderzon.nl.

Offline kaartverkoop

Voor bezoekers die liever even live contact willen, opent Noorderzon van woensdag 1 t/m zaterdag 18 augustus een tijdelijk Ticket- en Informatiepunt in het VRIJDAG Theater aan de Noorderbuitensingel 11. Vervolgens opent op maandag 20 augustus de Centrale Kiosk in het Noorderplantsoen. Tijdens het festival komen daar ook Kiosk Noord en Kiosk Zuid bij.