nieuws

04 nov 2010, 10:10

Voetballers Veendam voortaan met lingerie

Het meest sexy-voetbal wordt niet meer gespeeld bij Barcelona, in Madrid, Eindhoven of Amsterdam maar in Veendam. Daar doen de voetballers het voortaan met lingerie op hun rug

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De voetbalclub BV Veendam gaat voortaan sexy voetbal spelen. Dat slaat niet zo zeer op de spelstijl van de oost-Groningse voetballers, maar wel op het feit dat er een nieuwe shirtsponsor is gevonden.

Dat is het bedrijf ‘Lingerie at home’ uit Heteren, dat voor de rest van het seizoen de nieuwe rugsponsor van de club wordt. Dat maakte een woordvoerder van BV Veendam donderdag bekend.
Veendam heeft een nieuwe manier bedacht om aan geld te komen. Er werd een verloting georganiseerd, waarvan de hoofdprijs bestaat uit het gratis gebruik van de rug op de spelersshirts voor sponsoring voor de rest van het seizoen. De verloting werd woensdagavond gewonnen door ‘Lingerie at home’, zodat de voetballers voortaan van SC Veendam met lingeriereclame op de rug gaan lopen.


Volgens de woordvoerder betekent deze nieuwe sponsor voor trainer Joop Gall en zijn manschappen dat BV Veendam ‘sexy voetbal zal gaan spelen.’Lingerie at home’ is het bedrijf van de vriendin  van BV Veendam-verdediger Michael Jansen, Aniek Mulder. Zij meldde zich op het laatste nippertje nog aan voor de verlotingsactie en werd uiteindelijk de winnaar.