nieuws

30 mei 2008, 10:10

Verkeersslachtoffer ligt halfuur bewusteloos in berm

Een 18-jarige fietsster uit Hoogezand heeft donderdagavond een halfuur bewusteloos en zwaargewond in de berm gelegen nadat de auto waardoor zij was geschept was doorgereden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De vrouw fietste over de rotonde bij de kruising van de Kerklaan met de Rijksweg West tussen Hoogezand en Kolham toen ze werd geschept door een zwarte personenauto. De vrouw tuimelde over de motorkap en viel in de berm. De automobilist is doorgereden.

Volgens de politie heeft het slachtoffer zeker een halfuur buiten bewustzijn in de berm gelegen. Toen ze weer bijkwam lukte het haar op eigen kracht naar huis te lopen en de hulpdiensten in te schakelen. Omdat het ambulancepersoneel niet kon uitsluiten dat ze nek- en/of rugletsel had opgelopen is de vrouw met behulp van de brandweer uit de woning getakeld en overgebracht naar het ziekenhuis.


De politie onderzoekt de aanrijding. Mensen die iets over het incident of over de identiteit van de automobilist kunnen zeggen, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).