Nieuws

Verkeershinder rond kruising A7 – N33 bij Zuidbroek

Rijkswaterstaat voert komende week werkzaamheden uit op een aantal afritten van de A7 en de hoofdrijbaan van de N33 bij Zuidbroek. Het gaat om de aanleg van verkeerslichten. De werkzaamheden vinden plaats van dinsdag 22 tot donderdag 24 november tussen 19.00 en 06.00 uur.


Leestijd: 1 minuut

Dinsdag 22 november is afrit 44, richting Noordbroek komende vanuit Hoogezand, afgesloten. Ook de N33 richting Eemshaven is afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A7, afrit 45, Scheemda.

Woensdag 23 november is afrit 44 Noordbroek, komende vanuit Winschoten afgesloten. Tevens is de N33 vanuit Eemshaven richting Veendam afgesloten tussen afslag Slochteren en Zuidbroek. Het verkeer wordt omgeleid via de N387.

Donderdag 24 november is afrit 44 Noordbroek, komende vanuit Winschoten, eveneens afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via aansluiting 43 Zuidbroek

Gele borden geven de omleidingroutes aan. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de afsluitingen korter of langer duren. Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met een langere reistijd.