nieuws

13 nov 2011, 22:10

Verkeershinder ringwegen Groningen

De komende week zijn er diverse nieuwe wegwerkzaamheden gepland op en rondom de Ringwegen in Groningen die hinder kunnen veroorzaken. Maar er zijn ook nog steeds werkzaamheden aan de Westelijke Ringweg. De verwachting is dat deze laatste tot omstreeks 2 december zullen duren.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Europaplein en Euvelgunnetracé

Van maandag 14 november 20.00 uur tot dinsdag 15 november 06.00 uur vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de N7 Ring Groningen (zuid) tussen het Europaplein en knooppunt Euvelgunne v.v. Tijdens deze werkzaamheden is de ring in beide richtingen geheel afgesloten.

Het verkeer wordt dan omgeleid via Westerbroek (nr.39) en de Europaweg.


Julianaplein

Van dinsdag 15 november 19.30 uur tot woensdag 16 november 6.30 uur vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de A7 tussen Groningen –west en het Julianaplein te Groningen. Tijdens deze werkzaamheden is de A7 richting Groningen afgesloten tussen Groningen-West en het Julianaplein.

Het verkeer wordt omgeleid via afrit Groningen-West (nr. 36) en het Vrijheidsplein.

Inloopmiddag Deelproject Kardinge/Ring Oost

Voor bedrijven, omwonenden en geïnteresseerden vindt op maandag 14 november van 16.30 uur tot 20.00 uur een inloopmiddag plaats over de uitgewerkte plannen voor de aanpak van de Ring Oost, deelproject Kardinge.

Van 14 oktober tot en met 24 november ligt het bestemmingsplan hierover ter inzage. Bezoekers van de avond krijgen niet alleen informatie over de plannen, maar kunnen ook hun mening of eventuele zienswijzen kenbaar maken. De inloopavond vindt plaats in het Informatiecentrum Ring Oost, Grondzijl 23, op het bedrijventerrein Ulgersmaborg (tegenover Kardinge). Geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij deze avond aanwezig te zijn.