nieuws

02 mei 2010, 11:11

Tweet van de dag: Verlies Flames raakt spelers

De Gasterra Flames hebben zaterdagavond de eerste wedstrijd in de halve finale van het kampioenschap verloren. In een volgepakt Martiniplaza ging Leiden er met de winst vandoor. De Flames waren niet bij machte om het sterk spelende team te temmen. En dat kwam hard aan.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zo twitterde Flames-speler Matt Bauscher (@Bausch15): shity game, straight shity. But guess what....http://www.youtube.com/watch?v=2H5uWRjFsGc

Bauscher heeft nog genoeg vechtlust. Luister naar het filmpje en dan hoor je: "I get knocked down. But I get up again. You're never going to keep me down!"

Een andere speler, Matt Haryasz (@HYPE14), moest geblesseerd vanaf de zijkant toekijken. Hij kampt nog steeds met een gebroken botje in zijn voet. Hij gelooft nog steeds in zijn ploeg: Tough one tonight. But were gonna come back firing.

Aanstaande donderdag verhuist het circus naar de 5 Meihal in Leiden. Bij de tweede wedstrijd in deze best-of-5 serie zullen iets meer dan honderd Groningse supporters hun team aanmoedigen. Op zaterdag 8 mei is de derde wedstrijd in Martiniplaza.