nieuws

26 aug 2011, 19:07

Tweedehands kinderkleding en –speelgoedbeurs Sebaldeburen

Zaterdag 10 september wordt, tijdens de feestweek van Sebaldeburen, voor het eerst een tweedehands kinderkleding en –speelgoedbeurs georganiseerd in dorpshuis ’t Spectrum. Voor € 5,-- kan een tafel gehuurd worden waar de kleding en het speelgoed op uitgestald kunnen worden. Ook kan er een plek naast de tafel gehuurd worden voor € 3,-- voor het neerzetten van een zelfmeegebracht kledingrek. Van 10.00 tot 12.00 uur kan de kleding en/of het speelgoed van eigenaar verwisselen. Heeft u speelgoed over en/of kleding die de kinderen niet meer passen?

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bent u op zoek naar goedkope kinderkleding of speelgoed? Geef u op als verkoper vóór 7 september of kom op 10 september langs om te kijken of er iets van uw gading bij is. Wanneer dit een succes wordt, wil de organisatie dit twee keer per jaar gaan organiseren. En neem gerust de kinderen mee, want er is ook iemand die kinderen gaat schminken.
Voor extra informatie en/of opgave kunt u terecht bij Yvonne Scheeringa, telefoon 0594 612451 of via e-mail yscheeringa@hotmail.nl.