nieuws

01 nov 2012, 09:09

Topatleten vanTeam 4 Mijl ook aan start Plantsoenloop

De Plantsoenloop die komende zaterdagmiddag voor de 55ste keer wordt gehouden is op de eerste plaats een fantastische loop om te genieten. Van de herfstbladeren, de heuvels , het banjeren door de natuur en de sfeer. Maar het is ook voor de meer prestatiegerichten onder ons een zeer aantrekkelijk evenement ! Vandaar ook dat topatleten uit het 4Mijlteam er ook aan deelnemen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zaterdag 3 november staan bij de 55e editie van de Plantsoenloop meerdere topatleten van Team 4 Mijl aan de start.

De GIC Wedstrijdloop over 4 en 8 kilometer is bij uitstek geschikt voor de atleten van talentengroep Team 4 Mijl. Olfert Molenhuis, winnaar van de 8 kilometer in 2009, 2010 én 2011, is wederom van de partij om zijn titel te verdedigen. Hij krijgt concurrentie van onder andere Adriaan Fransen, Frank Blikslager en Nederlands juniorenkampioen op de cross Brian Kamstra. Marieke Falkmann, winnares bij de Nederlandse vrouwen tijdens de afgelopen 4 Mijl van Groningen, staat ook aan de start. Andere atleten van Team 4 Mijl die deelnemen zijn EK-ganger Thijmen Kupers, Stefan Wessel, Joris Kampen en Nederlands juniorenkampioen op de 800 meter Riccardo Sprong.

Inschrijving van Plantsoenloop kan zaterdag ook nog

De inschrijving via de website www.plantsoenloop.nl is gesloten. Deelnemers kunnen zich op zaterdag 3 november vanaf 10.30 uur nog inschrijven bij de Nassauschool. Dit kan voor de KiKa Run 1 km (5 t/m 12 jaar) met de start vanaf 12.00 uur. Om 14.00 uur is de start van de KiKa Scholierenloop 2 km (vanaf 6 jaar), de GIC Wedstrijdloop (4 en 8 km) start om 14.30 uur. Voor de recreanten start om 15.15 uur de Runnersworld 4 en 8 km.