nieuws

10 apr 2008, 09:09

Supporters FC Groningen benaderd voor eigen uitvaart

FC Groningen zit momenteel in een hele kleine dip. Supporters die wat zitten te somberen worden binnenkort ook nog eens benaderd door een vertegenwoordiger van een uitvaartverzorger. Maar dat staat gelukkig geheel los van de tegenvallende prestaties van FC Groningen. Algemeen Belang, uitvaartverzorger en -verzekeraar, gaat namelijk eind april seizoenkaarthouders van FC Groningen benaderen voor het maken van een afspraak met een adviseur.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Die kan vrijblijvend een persoonlijk advies geven over een uitvaartverzekering. Ook beoordeelt hij desgewenst of de huidige uitvaartverzekering voldoende dekkend is. De actie staat compleet los van de prestaties van de club.

FC Groningen ziet in sponsor Algemeen Belang namelijk een belangrijke maatschappelijke partner. Beide organisaties vinden het hebben van een goede uitvaartverzekering belangrijk. Vanuit een onlangs hernieuwd afgesloten sponsorcontract heeft Algemeen Belang toestemming om voor een speciale actie gebruik te maken van de adresgegevens van de seizoenkaarthouders van FC Groningen. Algemeen Belang beschikt sinds kort in Euroborg over een nieuwe boarding (na het eindsignaal: algemeenbelang.nl).

De uitvaartverzekeraar zal op basis van nieuw afgesloten polissen aan FC Groningen een extra sponsorbijdrage uitkeren. Eind april zullen als pilot 1.000 seizoenkaarthouders worden benaderd. Bij succes volgen daarna de overige 15.000 supporters.

Algemeen Belang heeft al goede ervaringen met dergelijke wervingsacties bij bijvoorbeeld de supportersvereniging van FC Groningen en de voetbalverenigingen GVAV en Oranje Nassau.