nieuws

09 nov 2008, 16:04

Successtory FC Groningen weer opgepakt met mega-overwinning: 5-0

FC Groningen heeft zich stevig genesteld op een vierde plaats bij de top van de eredivisie dankzij een zeer royale overwinning op Volendam: 5-0. Het was zeventien jaar geleden dat de Stadjers zo’n grote overwinning boekten in de ere-divisie. Trainer Ron Jans kon na afloop van de wedstrijd (...)

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

eigenlijk nauwelijks kritische kanttekeningen vinden bij het uistekende spel.Na het spijtige verlies tegen NAC is de overwinningsroes weer helemaal terug bij FC Groningen. Koen van de Laak maakte twee treffers. Voor de pauze scoorde FC Groningen drie keer, daarna dus nog twee keer.

Scores: 15' van de Laak 1-0 ,19' Lovre 2-0 ,23' Andersson 3-0 ,51' van de Laak 4-0 ,75' Berg 5-0

Gele kaarten: 45' Bakens ,84' Yildiz

Komende week heeft FC Groningen twee wedstrijden op het programma staan. Aanstaande woensdag gaat de FC in KNVB-bekerverband op bezoek bij Telstar in Velsen, zo meldt FC Groningen op haar website.
Dat duel tegen de nummer achttien van de Jupiler League begint om 20.00 uur. De kaartverkoop voor FC-fans loopt tot en met maandag. Op zondag 16 november speelt de FC opnieuw thuis. Het duel met de nummer 16 van de Eredivisie begint om 14.30 uur in Euroborg.