Nieuws

Stroomstoring stad duurt voort

De stroomstoring in de omgeving van het Hoendiep en de Diamantlaan is nog steeds niet voorbij. Zo’n 500 aansluitingen zitten sinds vanochtend zonder stroom. De stroom was gedurende korte tijd terug, maar niet veel later viel het licht weer uit.De stroomstoring in de omgeving van het Hoendiep en de Diamantlaan is nog steeds niet voorbij. Zo’n 500 aansluitingen zitten sinds vanochtend zonder stroom. De stroom was gedurende korte tijd terug, maar niet veel later viel het licht weer uit.De stroomstoring in de omgeving van het Hoendiep en de Diamantlaan is nog steeds niet voorbij. Zo’n 500 aansluitingen zitten sinds vanochtend zonder stroom. De stroom was gedurende korte tijd terug, maar niet veel later viel het licht weer uit.


Leestijd: < 1 minuut

Onder andere de meubelboulevard aan het Hoendiep en het Noorderpoortcollege zitten zonder stroom. Die laatste heeft de leerlingen naar huis gestuurd.

De oorzaak van de storing is onbekend. Medewerkers van Enexis zijn hard bezig de storing te verhelpen. Hoe lang het nog gaat duren, is niet te zeggen.