nieuws

30 nov 2009, 11:11

Stadsschouwburg en De Oosterpoort: Vier kaarten voor de prijs van twee

De Stadsschouwburg en De Oosterpoort komen deze maand met een aantrekkelijke aanbieding voor cultuurliefhebbers. Zij kunnen in december 4 kaarten kopen voor de prijs van 2. Men kan kiezen uit een aanbod met voor alle smaken en alle leeftijden wel een mooie voorstelling!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor de jeugd is er Theater Terra met Os en Ezel, het evangelie volgens Kees; voor de klassieke muziekliefhebber het virtuoze pianoduo Igor Roma & Enrico Pace; voor de cabaretliefhebber Seth Gaaikema. Verder vindt u voorstellingen van Noord Nederlandse Dans en Noord Nederlands Toneel in het aanbod; opera, popmuziek - kortom voor elk wat wils!

Tot 5 december kunt u uw bestelling uit de Decemberactie bovendien helemaal gratis krijgen, wanneer u de poster (verkrijgbaar bij de kassa van De Oosterpoort of te downloaden van de website www.ssbg.nl ) goed zichtbaar voor uw raam hangt. Wie weet behoort u tot de 5 gelukkigen die 4 kaarten voor de prijs van 0 winnen!

De actie loopt tot 31 december 2009.Voor meer informatie over de actie en de voorstellingen kijk op onze website: www.ssbg.nl of www.de-oosterpoort.nl onder ‘decemberactie’.