Nieuws

Stadsschouwburg en De Oosterpoort: Vier kaarten voor de prijs van twee

De Stadsschouwburg en De Oosterpoort komen deze maand met een aantrekkelijke aanbieding voor cultuurliefhebbers. Zij kunnen in december 4 kaarten kopen voor de prijs van 2. Men kan kiezen uit een aanbod met voor alle smaken en alle leeftijden wel een mooie voorstelling!


Leestijd: 1 minuut

Voor de jeugd is er Theater Terra met Os en Ezel, het evangelie volgens Kees; voor de klassieke muziekliefhebber het virtuoze pianoduo Igor Roma & Enrico Pace; voor de cabaretliefhebber Seth Gaaikema. Verder vindt u voorstellingen van Noord Nederlandse Dans en Noord Nederlands Toneel in het aanbod; opera, popmuziek – kortom voor elk wat wils!

Tot 5 december kunt u uw bestelling uit de Decemberactie bovendien helemaal gratis krijgen, wanneer u de poster (verkrijgbaar bij de kassa van De Oosterpoort of te downloaden van de website www.ssbg.nl ) goed zichtbaar voor uw raam hangt. Wie weet behoort u tot de 5 gelukkigen die 4 kaarten voor de prijs van 0 winnen!

De actie loopt tot 31 december 2009.Voor meer informatie over de actie en de voorstellingen kijk op onze website: www.ssbg.nl of www.de-oosterpoort.nl onder ‘decemberactie’.