nieuws

27 mei 2011, 17:05

Stadhuis nu al helemaal klaar voor huldigingen FC Groningen en GasTerra Flames

Je moet nooit te vroeg juichen. Maar anderzijds moet je wel voorbereid zijn op dingen die komen gaan. En daarom is Groningen nu al klaar voor huldigingen van FC Groningen en Gasterra Flames. Als het heel erg meezit zijn er zowel zondagmiddag 29 mei en maandagavond 30 mei twee huldigingen op het stadhuis van Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bij een goed resultaat (minimaal 4 - 0 winst) van FC Groningen tegen ADO Den Haag wordt de selectie van FC Groningen en staf op zondag 29 mei om 17.00 uur op het stadhuis gehuldigd. Loco-burgemeester en sportwethouder Frank de Vries zal in de hal kort spreken en daarna worden de spelers gehuldigd op het bordes van het stadhuis.

FC Groningen arriveert om 16.30 uur op het stadhuis. U kunt zich om 16.15 uur melden bij de achteruitgang van het stadhuis (Waagplein). De feestelijkheden zullen duren tot ongeveer 18.00 uur.

Op dezelfde zondag 29 mei kunnen de basketballers van Gasterra Flames landskampioen worden. Zij spelen in en tegen Leiden. In overleg is bepaald dat bij een succesvolle afloop van de play-off de huldiging van Gasterra Flames plaatsvindt op maandag 30 mei om 19.30 uur. Deze huldiging vindt ook plaats in het stadhuis.