nieuws

29 dec 2011, 10:10

Spetterend nieuwjaarsfeest in De Oosterpoort

Voor wie na kerst en oudjaarsavond nog energie over heeft, wordt op zondagavond 1 januari in De Oosterpoort het inmiddels traditionele en gratis toegankelijke Nieuwjaarsfeest georganiseerd. Vanaf 19.00 is er de gelegenheid voor het gemeentebestuur en de Stadjers om elkaar een voorspoedig 2012 te wensen. Ook een toespraak van burgemeester Rehwinkel mag natuurlijk niet ontbreken, maar daarna breekt dan toch echt het feest los, met optredens van onder andere de succesvolle Groningse hiphop-formatie Dope D.O.D., het Noord-Nederlands Orkest en cabaretgezelschap Vrouw Holland.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Andere artiesten die optreden zijn Bert Hadders & de Coöperazie, Klaske Oenema & Harm Wierda, Kraantje Pappie, The Northstar Showband, Tyler’s Gone & Audio Adam. Het volledige programma is te vinden op www.gemeente.groningen.nl en www.de-oosterpoort.nl.

Het thema van het Nieuwjaarsfeest is dit ‘Gezond het nieuwe jaar in!’. Dit betekent dat op verschillende luchtige manieren de aandacht gevestigd zal worden op het belang van een gezonde samenleving.