nieuws

16 jul 2002, 00:12

Snorfietsster geslagen in Groningen; politie zoekt getuigen

Een 50-jarige vrouw uit Groningen is afgelopen week mishandeld door een man. Ze kreeg dinsdag middag klappen op de Antonius Deusinglaan en deed daar uiteindelijk vrijdag alsnog aangifte van. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De vrouw reed op haar snorfiets over het fietspad en stopte op het trottoir om haar kleinkind goed in het achterzitje te zetten. Een man die daar liep beledigde de vrouw en sloeg haar meerdere malen met en gebalde vuist in de zij, vertelde zij de politie
De vrouw reed daarop snel weg en moest zich onder doktersbehandeling stellen. Het signalement van de man luidt: blanke man, leeftijd 35–40 jaar, rond de twee meter lang, grof vadsig postuur en een groot hoofd. Hij heeft zwart haar met diepe inhammen op het voorhoofd.
Getuigen die dinsdagmiddag rond 14.45 uur iets van de mishandeling hebben gezien of nadere informatie hebben over de identiteit van de man worden verzocht contact op te nemen met de politie van basiseenheid Korreweg via 0900 – 8844 (lokaal tarief).