nieuws

02 feb 2009, 20:08

Snertkoorts loopt op: strijd om zilveren snertslaif

Ook dit jaar is er een grote toeloop van deelnemers, Er kunnen nog slechts één late aanmelder als deelnemer ingeschreven worden voor de wedstrijd WK SNERTKOKEN en het WK HOLLANDSCHE STAMPPOTKOKEN 2009. De deelnemers komen uit het hele land. Er zijn nu bijna 40 snert- stamppotkokers. Via de website www.snertenstamppotevenementen.nl kan nog een snelle beslisser via een aanmeldingsformulier inschrijven. De deelnemers strijden op vrijdag 13 februari 2009 om de zilveren snertslaif en de zilveren opscheplepel.(Op de foto de winnaars van vorig jaar)

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor het 15e WK SNERTKOKEN en het 8e WK HOLLANDSCHE STAMPPOT 2009 hebben zich deelnemers uit het hele land aangemeld. De deelnemers zijn dit jaar zeer divers, zoals een krant schreef, van strandjutter, harley davisonrijder, kok en uitvaartleider.

Er is vrijdag 13 februari 2009 de gehele dag gelegenheid om de kookprestatie van de deelnemers te volgen. Daarnaast is er in het restaurant een speciale lunchkaart samengesteld. Bovendien kan er aan het einde van de kooksessie geproefd worden van de resultaten van de deelnemers. Bezoekers zijn de gehele dag vanaf 9.30 uur van harte welkom en worden rondgeleid door de leerlingen van het Noorderpoort Euroborg om een kijkje in de keuken te nemen en de deelnemers aan te moedigen. Bezoekers die met de auto komen, kunnen parkeren op parkeerplaats P3. Noorderpoort Euroborg is daarna makkelijk te bereiken. Zie voor de route ook op de www.snertenstamppotevenementen.nl