Nieuws

Slaapwandelende vrouw in Groningen stort acht meter naar beneden

Een vermoedelijk slaapwandelende vrouw in Groningen is acht meter naar beneden gestort. Maar hoe ongelukkig dat ook was: ze had het geluk dat ze rechtstandig naar beneden viel.Een vermoedelijk slaapwandelende vrouw in Groningen is acht meter naar beneden gestort. Maar hoe ongelukkig dat ook was: ze had het geluk dat ze rechtstandig naar beneden viel.


Leestijd: < 1 minuut

Bij een bizar ongeval raakte vrijdagmorgen een 22-jarige vrouw uit Zwolle gewond. Agenten reageerden op een melding van een gewonde vrouw in de Poelestraat in Groningen. Personeel van de ambulancedienst ontfermden zich over de gewonde vrouw. Agenten stelden een onderzoek in.

Uit verklaringen van getuigen bleek dat de vrouw vermoedelijk in haar slaap het dakterras van een woning was opgelopen. Vermoedelijk viel het slachtoffer hierbij ruim 8 meter naar beneden.

De vrouw werd met beenletsel door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de Zwolse vermoedelijk rechtstandig naar beneden was gevallen raakte zij niet levensgevaarlijk gewond.