nieuws

06 okt 2012, 12:12

Robert Maaskant is vader geworden

Robert Maaskant, de trainer van FC Groningen, is vrijdagavond vader geworden van zijn zoon Pepe Dylan Rey. Dat maakte Groningen-directeur Hans Nijland zaterdag bekend. Het lijkt aannemelijk dat de oefenmeester daardoor zondag plaats kan nemen op de bank in de Euroborg als Groningen Feyenoord ontvangt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De wedstrijd in Euroborg is uitverkocht, zo laat Nijland weten. Groningen gaat de wedstrijd in met een bijna volledig fitte selectie. Alleen Emil Johansson is afwezig met buikklachten. De Koreaan Suk zit nog een schorsing uit.

FC Groningen is volgens assistent-coach Erwin van der Looi niet van plan om veel te veranderen in de basisopstelling. “Mitchell Schet is aan het begin van deze week ziek geweest, maar heeft vandaag gewoon getraind. De opstelling hebben we nog niet bekend gemaakt. Dat gaan we zaterdag doen. Duidelijk is dat de ploeg qua samenstelling vaster begint te worden. Als je drie keer op rij wint, is dat natuurlijk goed voor een team. Nu is het zaak het voetbal in de ploeg verder te ontwikkelen en beter te laten worden”, zegt hij op de site van de FC.