nieuws

14 dec 2008, 10:10

Raadslid en FC Groningen supporter Geert Spieker verlaat gemeenteraad

Geert Spieker, ooit een van de fanatiekste supporters van FC Groningen en fractievoorzitter van de Stadspartij in de gemeenteraad, verlaat de politiek. Fractievoorzitter Geert Spieker (op de foto van Rick Akkerman) verlaat in februari de gemeenteraad. Hans Moerkerk wordt het nieuwe lid van de fractie van de partij. Een en ander meldt OOG TV.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Geert Spieker, ooit een van de fanatiekste supporters van FC Groningen en fractievoorzitter van de Stadspartij in de gemeenteraad, verlaat de politiek.

Fractievoorzitter Geert Spieker (op de foto van Rick Akkerman) verlaat in februari de gemeenteraad. Hans Moerkerk wordt het nieuwe lid van de fractie van de partij. Een en ander meldt OOG TV.

Spieker wil dat de Stadspartij minder afhankelijk wordt van hem en wil de nieuwe fractie de gelegenheid geven om zich voor de volgende raadsverkiezingen goed te presenteren.

De belangrijkste bijdrage van Spieker in de raad is het project om supportersgeweld terug te brengen. Dit heeft landelijke navolging gekregen. (Bron: Oog TV)