nieuws

09 aug 2012, 15:03

Politie zoekt getuigen zware mishandeling van vrouw (20) in Delfzijl

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling waarbij een 20-jarige vrouw uit Delfzijl gewond raakte. De politie kent de identiteit van beide verdachten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het slachtoffer liep zaterdagmiddag, 4 augustus, omstreeks 17.30 uur op De Wending in Delfzijl. Plotseling werd zij aangevallen door en man en een vrouw. Om nog onduidelijke reden werd het 20-jarig slachtoffer aan haar haren getrokken. Nadat zij op de grond lag werd zij door haar belagers geschopt en geslagen. Het slachtoffer raakte bij de mishandeling behoorlijk gewond. Zij moest naar het ziekenhuis. Daar werd geconstateerd dat de 20-jarige Delfzijlster een gebroken nekwervel had opgelopen.

Getuigen

Uit de verklaring van het slachtoffer bleek dat diverse omstanders getuigen zijn geweest van het geweldsincident. De politie komt graag in contact met mensen die de mishandeling hebben zien gebeuren. Zij kunnen contact opnemen met Regiopolitie Groningen via de basiseenheid Delfzijl on via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).