nieuws

25 mrt 2011, 10:10

Politie Groningen zet camerabeelden mishandeling in café Grote Markt op YouTube

De politie heeft YouTube weer ingezet om een verdachte op te sporen, deze keer van een mishandeling met een bierglas in een café in Groningen. Een 21-jarige inwoner van Groningen raakte daarbij op donderdag 03 februari 2011 rond 04.00 uur gewond in café ‘De Tapperij’ aan de Grote Markt in Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Stadjer had onenigheid gekregen met een onbekende jongeman. De betreffende jongen sloeg hem vervolgens met een glas in zijn gezicht. De Stadjer raakte daarbij gewond aan zijn wang. Het slachtoffer ging zelf naar het ziekenhuis om zich aan zijn verwonding te laten behandelen.

De politie bestudeerde hierop de camerabeelden in de binnenstad. Hierop is de verdachte van de mishandeling te zien. Het betreft een blanke man, ongeveer 20 a 22 jaar, normaal postuur, ongeveer 1.75 meter lang en donkerblond haar tot halverwege zijn nek. Hij droeg die nacht een donkere driekwart jas, een donkere broek, een blauw overhemd over de broek, schoenen met lichtgekleurde veters en zolen.

YouTube
De politie heeft de camerabeelden op haar YouTube-kanaal geplaatst,

www.youtube.com/politiegrn
 

Het gaat om de man die het meest rechts staat afgebeeld. Herkent u de man of heeft u meer informatie over de mishandeling, dan kunt u bellen met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).