nieuws

21 jan 2002, 00:12

Politici Haren gaan samen ‘plakken’ (23 jan)

Op woensdag 23 januari a.s om 13.30 uur zullen leden van een zes tal politieke partijen diverse verkiezingsborden met hun partijaffiches beplakken in de garage van de gemeente aan de Westerse Drift 9a. Vervolgens zullen deze borden een plek krijgen in de gemeente Haren.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In de gemeente is een werkgroep actief die zich bezig houdt met deze verkiezingen. Samen met de gemeente wordt er gewerkt aan initiatieven die als doel hebben zo veel mogelijk kiezers naar de stembus te bewegen. Naast het gezamenlijk plakken zijn inmiddels afspraken gemaakt over een gezamenlijke vervoersdienst op de dag der verkiezingen. Kiezers die slecht ter been zijn kunnen zich op die dag via die vervoersdienst naar het betreffende stembureau laten brengen. De chauffeurs worden geleverd door de diverse partijen. De auto's worden beschikbaar gesteld door de gemeente.
Op vrijdag 1 maart a.s. 's avonds om 20.00 uur zal er in de hal van het gemeentehuis een groot politiek café worden ingericht. Tijdens dit café heeft elke partij een eigen stamtafel. De diverse lijsttrekkers zullen de degens kruisen over de actuele politiek in Haren.