nieuws

08 jun 2012, 14:02

Oproep aan onze lezers: Hoe gezellig is Groningen? AL TAL VAN SUGGESTIES!

Hoe gezellig is Groningen? Is Groningen inderdaad de gezelligste stad van (Noord-) Nederland? Of kan er nog het een en ander worden verbeterd? Wat vinden de lezers van de GIC van de gezelligheid van Groningen? Aanleiding is bijstaande VIDEO - gemaakt met een in een bril verborgen camera - waar mensen wordt gevraagd naar hun mening over Groningen. Maar dat filmpje werd op een zeer druilerige dag opgenomen. Toch waren de ondervraagden zeer positief over Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De video werd gemaakt door Ad van Beek, specialist op het gebied van de detailhandel. Hij kreeg van de Groningen City Club het verzoek om uit te zoeken wat er nog beter kan in Groningen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dar er helemaal geen wensen zijn en dat alles naar wens is. De Groningen City Club hoopt haar voordeel te kunnen doen met uw suggesties, die zullen worden gebruikt bij het maken van een nieuw vijfjarenplan voor de toekomst van de binnenstad van Groningen.


Bijeenkomst Groninger Museum


Komende dinsdag 12 juni organiseert de Groningen City Club een bijeenkomst in het Groninger Museum. Daar zal Ad van Beek dan vertellen over zijn conclusies. De bijeenkomst is openbaar: niet alleen leden van de Groningen City Club, maar ook andere ondernemers, zzp-ers of ondernemers in spe zijn er welkom, vanaf acht uur ’s avonds.


Graag uw opinie !


Wij zijn in elk geval zeer benieuwd naar uw mening: is Groningen gezellig genoeg? Wat ontbreekt er? Wat kan er beter? LAAT HET WETEN!!!!