nieuws

02 nov 2010, 11:11

Opnieuw onrustig in Winschoten

Na afloop van de Adrillen in Winschoten is het enige tijd onrustig geweest in het centrum van de stad. Er werden drie aanhoudingen verricht. De politie moest de wapenstok gebruiken om de rust te herstellen. Een paar weken geleden was Winschoten ook al het toneel van ongeregeldheden. Een grote groep scholieren keerde zich toen tegen de politie nadat een van hen was gearresteerd.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Maandagavond ging het mis toen de politie een 47-jarige man aanhield wegens mishandeling. Tijdens de arrestatie van de man werd de politie door omstanders belaagd. Hierop werden de twee andere verdachten in de boeien geslagen.

Ook een 44-jarige man uit Winschoten werd maandagavond aangehouden omdat hij een agent had aangevlogen en bij de keel had gegrepen. De man had bij het politiebureau in Winschoten op de ramen staan bonken. Toen een aanwezige agent poolshoogte ging nemen, vloog de man de agent aan en greep hem bij de keel. De agent wist de man van zich af te duwen en een collega te alarmeren. Samen hebben ze de man aangehouden.