nieuws

28 sep 2012, 07:07

Schaatsen: 400-meterbaan Sportcentrum Kardinge volgende week open

Volgende week zaterdag 6 oktober start het nieuwe schaatsseizoen in Sportcentrum Kardinge! IJsliefhebbers kunnen de schaatsen weer onderbinden en volop genieten van het ijs. Op de openingsdag worden er leuke activiteiten georganiseerd op beide ijsbanen. Deze zijn geschikt voor alle leeftijden. Maar het begint natuurlijk met een startschot op de 400-meterbaan, waarmee het schaatsseizoen officieel wordt geopend.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor iedereen die nog niet kan schaatsen of juist zijn of haar techniek wil verbeteren, worden er 8-weekse schaatscursussen aangeboden. Gezinnen kunnen in de weekenden meedoen aan de gezellige gezinsochtenden. In de herfstvakantie worden zowel voor jeugd als volwassenen intensieve spoedcursussen verzorgd door de schaatsschool van Kardinge. Nieuw dit seizoen is recreatief curling op maandagavond, de seniorenochtend op dinsdag en de Ladies Skate op woensdagochtend.

Oktober = actiemaand schaatsen in Kardinge
In de maand oktober geldt een speciale kortingsactie op de ijsbanen van Kardinge. Bezoekers kunnen de gehele maand oktober met z’n tweeën voor de prijs van één persoon komen schaatsen.

Kijk voor meer informatie over openingstijden, tarieven, cursussen, clinics en inloopactiviteiten op onze internetsite: www.kardinge.nl/schaatsen-curling.