Nieuws

Onderdendam trekt profijt van nieuwe topman Knot van De Nederlandse Bank

Onderdendam reageert heel slim op de benoeming van de nieuwe topman van De Nederlandsche Bank, Klaas Knot. Deze werd in Onderdendam geboren, een feit dat in alle Nederlandse media werd gemeld. Onderdendam maakt handig gebruik van dit feit en organiseert daarom in juni een kennismaking met dit ‘prachtige dorp waar het financieel genie Klaas Knot werd geboren ‘


Leestijd: 1 minuut

”Sinds bekend is geworden dat de heer Klaas Knot de nieuwe topman wordt van de Nederlandse Bank staat Onderdendam internationaal op de kaart. Het is immers het geboortedorp van dit financieel genie!

Nu heeft iedereen de mogelijkheid kennis te maken met dit prachtige dorp op het Hoogeland. Zaterdag 4 en zondag 5 juni a.s. is het namelijk Gouden Weekend in Onderdendam. Het dorp staat dan van 10.30 tot 17.00 uur bol van de activiteiten in het kader van de Top Vief. Laat u verrassen tijdens dit weekend en geniet van een bijzondere dorpswandeling en culturele activiteiten in het dorp. Het Top Vief Weekend wordt officeel geopend op zaterdag 4 juni a.s. door wethouder Henri te Velde (gemeente Bedum) en Peter Velthuis (Tocht om de Noord).”