nieuws

20 aug 2008, 20:08

NOORDERZON KRIJGT NACHTCLUB

Organisatiebureau De Pudding, het Groninger Museum, Koos van Dijk (manager van Herman Brood) en het Groninger bedrijfsleven slaan de handen ineen voor een megaproductie in De Puddingfabriek tijdens theaterfestival Noorderzon te Groningen. Tijdens het eerste weekend van Noorderzon wordt De Puddingfabriek ook dit jaar omgetoverd tot sfeervolle Chinese nachtclub: De afterparty die je niet wilt missen! Helemaal Gratis! In het kader van de Go China-expositie in het Groninger Museum en natuurlijk de Olympische Spelen staat deze editie volledig in het teken van China.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zowel in De Puddingfabriek als in het Groninger Museum kunnen Noorderzon-liefhebbers terecht voor muziek, beeld, performance en een overweldigend aanbod aan entertainment.

DJ x-0-x start op vrijdagavond met een Chinese Lounge-set in het Groninger Museum. In De Puddingfabriek kun je je vervolgens uitleven met een mix van dance en Chinese popmuziek. Groninger DJ’s zorgen verder voor dansbaar plezier.

Liefhebbers van muziek en nachtclubvariété kunnen zich gratis laten vervoeren van het Noorderzon-terrein naar De Puddingfabriek in de interactieve experiencebus van Taxi Noord. Aangekomen stort men zich in een beleving van China op z’n best: DJ’s, VJ’s, ping pong, nachtclub danseressen, Chinese cocktails, Aziatische hapjes en veel meer.

BURLESQUE A GO-GO
NACHTCLUBVARIÉTÉ UIT DE JAREN 50 MET CHINEES TINTJE
Koos van Dijk’s ‘Burlesque a go-go’ haalde in alle kranten overweldigende recensies met zijn tease-show. Burlesque wordt gebezigd in nachtclubs in Parijs, New York, Berlijn, Amsterdam, en nu ook in Groningen. Met muziek, cabaret en vooral opwindende nachtclubdanseressen.

Burlesque: spannend 'teasen', lachen en dansen, deze keer in een Chinese 50's Nachtclub sfeer. De stripteasedanseressen zijn tres chique. Helemaal naakt gaan de dames dan ook niet, het gaat natuurlijk om het teasen! De shows zijn 'lekker ouderwets' prachtig, grappig en sensueel.
Better come overdressed than underdressed!
Check: http://www.youtube.com/watch?v=mxUzWh53a3w en weet wat je te wachten staat!

De Pudding/SAROMA initieert projecten met steun van het bedrijfsleven. Daarnaast ontwikkelt zij evenementen in opdracht van bedrijven in de voormalige Puddingfabriek.

De Noorderzon Nachtclub wordt mogelijk gemaakt door: Groninger Museum, Bizon Media Groep, De Pudding/SAROMA, Heineken, Taxi Noord, Academie voor Popcultuur, GTTC, Sgaar, Stellingwarfpop, Pro Vision, Praxis, RCG, Snow Video, Dennis Cookingplace.

Voor alle informatie:

www.depudding.nl
www.tease-a-gogo.com (Burlesque // Koos van Dijk)
www.groningermuseum.nl (Go China expositie t/m 23 november)