nieuws

11 okt 2011, 10:10

Nieuw in Groningen: www.ikonderneemhet.nl

Dinsdag 11 oktober lanceert Onderneem ‘t een nieuwe webportal voor alle ondernemers in Groningen. Op www.ikonderneemhet.nl kunnen ondernemers hun bedrijf presenteren, online zakendoen en alle informatie over ondernemen in Groningen op één plek vinden. De webportal combineert de dynamiek van social media als facebook en linkedin met het gemak van een website.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Onderneem ’t is een laagdrempelig adviesbureau dat is ontstaan vanuit het krachtwijkenbeleid. Het doel van dit beleid was de economie in de krachtwijken te stimuleren. De afgelopen jaren bleek Onderneem ’t heel succesvol in de Korrewegwijk, De Hoogte en het Ebbingekwartier.

Door dit succes en het enthousiasme van ondernemers buiten deze wijken is het idee ontstaan om Onderneem ’t over de stad Groningen uit te rollen. De webportal biedt ondernemers een plek waar ze zelf informatie kunnen plaatsen en vinden, netwerken, contact leggen met andere ondernemers, kennis delen en nog veel meer. De webportal maakt ondernemerschap in Groningen zichtbaar en wil ondernemen makkelijker en leuker maken.

Ondernemers kunnen zich aanmelden op www.ikonderneemhet.nl en hun bedrijf gratis presenteren. Dat doen zij door een bedrijfsprofiel aan te maken. Zodra ze inloggen kunnen ondernemers met elkaar in contact komen, netwerken en zaken doen.

Verder is er ook allerlei handige informatie te vinden over ondernemen in Groningen. Denk aan nieuws, informatie over ondernemersnetwerken, subsidies, vergunningen en leegstaande bedrijfspanden. Bovendien bieden de adviseurs van Onderneem ’t advies en hulp aan ondernemers vanuit de vestiging aan het Floresplein 30a.