Nieuws

Nachtelijke hinder Brailleweg na dit weekend voorbij

Het nachtelijke intrillen van de damwanden bij de Brailleweg gaat sneller dan verwacht. De klus kan daarom al komende weekend worden afgerond.


Leestijd: 1 minuut

Nachtelijke hinder Brailleweg na dit weekend voorbij
Nachtelijke hinder Brailleweg na dit weekend voorbij

Aanpak Ring Zuid heeft de planning gewijzigd waardoor er komend weekend niet alleen ’s nachts, maar ook zaterdag overdag gewerkt wordt. Hierdoor lukt het de klus komend weekend te klaren. Volgende week zijn er dan geen nachtelijke werkzaamheden meer nodig.

Bij de Brailleweg werkt Combinatie Herepoort aan het intrillen van damwanden. Deze zijn nodig voor de aanleg van een tijdelijke weg en een tijdelijk viaduct bij de Brailleweg. Dankzij het tijdelijke viaduct kan het verkeer vanaf de A28 naar het Julianaplein blijven rijden als straks het nieuwe Braillewegviaduct wordt gebouwd.

Volgende week, van 28 tot en met 30 mei, zouden er ook ’s nachts werkzaamheden zijn. Die gaan dus niet meer door. De werkzaamheden zijn voornamelijk ’s nachts uitgevoerd vanwege onder meer de veiligheid van de medewerkers en het verkeer. De werkzaamheden hebben flinke overlast opgeleverd.