nieuws

12 jun 2002, 00:12

Máxima zorgt voor spanning bij Groningse studenten

De spanning loopt steeds hoger op bij de Groningse studenten die werken aan de eerste uitvoering van Máxima the Musical.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Alle betrokkenen van Máxima the Musical zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de première op 17 juni. De Groningse Schouwburg zal voorts op 18 en 19 juni 2002 het toneel vormen voor de musical in het kader van het 105-jarig bestaan van de R.K.S.V. Albertus Magnus.
Na ruim een jaar van intensieve voorbereidingen is het nu bijna zover. De disciplines zang, dans, spel, orkest en decor zijn samengevoegd en vormen een spectaculair samenspel. De cast, de professionele krachten en natuurlijk de gehele vereniging zien uit naar de drie voorstellingen in de Schouwburg en de matinee in Theater de Kolk in Assen op 6 juli 2002.
Al maanden wordt in de media veel aandacht geschonken aan deze bijzondere productie. De interesse is gewekt en nu is het resultaat daar. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken naar het resultaat. Kaarten zijn nog verkrijgbaar aan de kassa.