nieuws

11 jul 2007, 00:12

Muziektheatervoorstellingen ‘Op Hoop Van Zegen’ met Wia Buze in hoofdrol in Delfzijl (vanaf 30 aug)

Van donderdag 30 augustus tot en met zondag 9 september 2007 kunnen bezoekers van de muziektheatervoorstellingen ‘Op Hoop Van Zegen’ met de boot naar de speellocatie in de haven van Delfzijl. Om nog meer in de sfeer van de zeevaart en de visserij te komen staan er tijdens de voorstellingsavonden kramen met verse vis en zeevaartambachten. Vanaf 19:00 uur kunnen bezoekers ‘inschepen’ op de Handelskade West bij Hotel-Restaurant De Boegschroef. Minder validen hoeven niet per boot naar de locatie. Per voorstelling is er ruimte voor 300 bezoekers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Inmiddels repeteren de spelers Wia Buze, Max Sietsema, Kevin Delgado, Karl Huisman en Jacqueline Zuidhof wekelijks onder leiding van regisseur Ton Brandsen in Meedhuizen. Nanno Bijlholt, Jaap Nienhuis en Annelies Wilbrink gaan bijrollen vervullen. Shantykoren uit Nederland en Duitsland zijn aan het repeteren voor de liederen in de voorstelling.

Aan de havenboulevard komen kramen met oude zeevaartambachten zoals touw splitsen, knopen en zeil maken. Ook zal er verse vis te koop zijn en is er muziek.

Meer info .

www.ophoopvanzegen.com.

Nieuwsbrief ontvangen? Stuur een e-mail naar stichting.dieverdoatsie@hotmail.com. In de Nieuwsbrief staan columns van de spelers, het productieteam, sponsoren en bestuurders. Kaartverkoop De kaartverkoop is gestart. Reserveringen via de VVV Appingedam - Delfzijl - Ten Boer. Telefoon: 0596 620300 / fax: 0596 628251 / e-mail: vvv-anwb.appingedam@wanadoo.nl Dijkstraat 26 Appingedam. Kaarten kosten in de voorverkoop € 10. Aan de kade is de entree € 12,50.