nieuws

21 dec 2001, 00:12

‘Miss Christmas’- verkiezing in Groningse Leens tijdensKerst-gala (21 december)

In de donkere en koude dagen voor Kerst organiseert de jeugdsoos Black Arrow uit Leens enkele leuke activiteiten. Meest opvallende onderdeel vormt een Miss en Mister Christmas 2001-verkiezing tijdens een feest, waar de deelnemers gestoken in gala naar toe kunnen komen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vrijdag 21 december van ’s middags drie tot ’s avonds negen uur vindt de Leenster kerstmarkt plaats en als aansluiting op de kerstmarkt organiseert de Jeugdsoos Black Arrow uit Leens een groot kerstbal. Alle bezoekers worden verzocht deze avond netjes gekleed te komen. Liefst gala, want dit grote kerstfeest dat om negen uur begint wordt een groot kerstbal.
Dit jaar wordt er net zoals vorig jaar weer gestreden om de titel Miss en Mister Christmas 2001. De bezoekers die het best gekleed kunnen kans maken op deze titel. Natuurlijk is aan deze titel ook een prijs verbonden. Daarnaast zal de jeugdsoos geheel in kerst stijl gedecoreerd zijn deze avond en zal er muziek gedraaid worden door P-S-P licht en geluid. Oliebollen eten en chocolademelk drinken hoort natuurlijk ook bij zijn kerstavond in de jeugdsoos.