nieuws

10 mei 2007, 00:12

Meikermis zorgt voor hartkloppingen, adrenaline en kicks

De echte kermisfanaten moeten nog één dag geduld hebben, en dan is het zover: dan vindt de meikermis weer plaats. Van vrijdag 11 mei tot en met 20 mei bieden de Ossenmarkt, de Vismarkt en de Grote markt plaats aan ruim zeventig exploitanten met de meest uiteenlopende attracties.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De blikvangers op de Grote markt zijn het Reuzenrad met een hoogte van bijna vijftig meter en de nieuwe attractie Experience waarin bezoekers al rondjes draaiend de lucht in vliegen. Daarnaast zorgen onder meer Crazy Mouse, Roller Ghoster en de 48 meter hoge Megadrop voor hartkloppingen, adrenaline en kicks.
Op de Vismarkt staan onder meer de Extreme en de Big Apple. Voor een voorspelling van de toekomst kunt u terecht bij waarzegster Minerva. Op de Ossenmarkt kan het publiek genieten van de Deca Dance, de Kop van Jut en kindervermaak.
Voor gehandicapten is er donderdag 17 mei tussen 1.00 uur en 14.00 uur een speciale ochtend georganiseerd. De gehandicapten kunnen dan gratis een ritje maken in de attracties. Tot nu toe zijn er voor deze ochtend meer dan vijfhonderd aanmeldingen binnen gekomen.