nieuws

18 nov 2012, 11:11

Meerdere aanhoudingen wegens baldadigheid

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op verschillende plaatsen in de provincie Groningen mensen aangehouden voor baldadigheid.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Kerkstraat in Veendam een 21-jarige man uit Wildervank aangehouden voor vandalisme. Tijdens een surveillance zagen agenten de man onder een overkapping staan en hij werd weggestuurd. De man vertrok en sloeg en schopte vervolgens tegen een winkelruit aan. De man werd aangehouden en hij werd overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor mocht de man het politiebureau verlaten. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 25-jarige man uit Stadskanaal aangehouden voor baldadigheid. De man had op de Hoofdstraat een fiets gepakt. Toen de eigenaar daar iets van zei, gooide de man de fiets op de grond. Op het politiebureau werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de Peperstraat een 32-jarige man uit Groningen aangehouden voor vandalisme. Na een ruzie en tussenkomst van de politie liep de man weg in de richting van de Poelstraat. De man sloeg een raam in van een eetgelegenheid en de man werd vervolgens aangehouden. De man werd aangehouden en hij werd overgebracht naar het politiebureau en hij werd ingesloten. De politie heeft de zaak in behandeling.

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Vismarkt een 19-jarige man uit Utrecht aangehouden voor vandalisme. Tijdens een surveillance werd de man aangehouden voor het slaan tegen een reclamebord. De man werd aangehouden en hij werd overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor mocht de man het politiebureau verlaten.