nieuws

14 feb 2008, 10:10

Massale sleep-in op Grote Markt in Groningen: vijftig bedden om in te dromen

Het lijkt alsof de zestiger jaren herleven in Groningen, want aanstaande maandag 18 februari is er een massale sleep-in op de Grote Markt. Of liever gezegd een ‘dream-in’, want die dag worden er vijftig bedden geplaatst waarin iedereen die dat wil kan dromen over de toekomst van Groningen! De originele actie is afkomstig van het onlangs opgerichte ‘New Grrunnen’. De initiatiefnemers, waaronder Pavlov Media, willen dat Groningers vol creativiteit gaan nadenken en dromen over nieuwe kansen en mogelijkheden voor Groningen, en dat de stad haar reputatie als bruisend centrum blijft waarmaken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De initiatiefnemers melden:

“ Maandag 18 februari zetten we 's middags op de Grote Markt in Groningen 50 bedden neer. Iedereen kan even zijn of haar hoofd laten rusten en dromen over een utopisch Groningen. Wij zijn er om de verhalen op te nemen.
Komt allen maandag 18 februari naar de Grote Markt tussen 12.00 en 13.00 uur en droom mee!!”

”Daarnaast is de website van New Grrunnen in de lucht.
Vanaf woensdag 20 februari publiceren we op onze site, in de Groninger Gezinsbode en in de GIC een selectie van alle dromen.”

”Na het dromen zijn we nog niet klaar... Vanaf woensdag 20 februari kun je ons een bericht sturen over de kracht van Groningen. We hebben de stad, het ommeland, de horizon, de zon, de zee, het wad, het gas, de superkabel, de havens, een ziekenhuis, een brouwerij, een vliegveld, veel kennis en heel veel jeugdig elan. Wat kunnen we hier niet allemaal mee doen!?! “

Meer informatie:

www.newgrrunnen.gr