nieuws

11 jul 2007, 00:12

Man uit Musselkanaal die aanval van woedende buurvrouw filmt gaat verhuizen

De man uit Musselkanaal die vorige week een filmpje van zijn boze buurman opstuurde naar de actualiteitensite Geenstijl.nl gaat verhuizen. Dat heeft hij donderdag via een bericht op de betreffende website laten weten. De buren van de man hadden bij de verhuurder van de woningen, Wooncom, geëist dat de man zou vertrekken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In het filmpje is te zien hoe zijn buurman hem met een stuk hout bedreigt. Ook is vastgelegd hoe de filmer door zijn buurvrouw wordt uitgescholden voor homo. De boze buren eisten hierop dat de clip van de site verwijderd zou worden.
Woningverhuurder Wooncom laat donderdag in een reactie weten handtekeningen van boze omwonenden te hebben ontvangen. Hierop is volgens de verhuurder, in samenspraak met de filmer, besloten te zoeken naar een oplossing. Of de man een nieuwe woning toegezegd heeft gekregen, wil een woordvoerster niet zeggen.* Waar de burenruzie in eerste instantie over ging, weet geen van de betrokkenen te melden. De beelden zijn op Geenstijl tienduizenden keren bekeken.