Nieuws

Man steelt gebruikte laarzen voor seksueel genot

Een melkboer uit Grootegast is jarenlang slachtoffer geweest van een lustdief, zo bleek vrijdag tijdens een zaak die diende in de Groningse rechtbank. Een 37-jarige man uit Feerwerd gaf toe tussen 2004 en 2010 meerdere keren gebruikte laarzen uit de melkstal van de boer te hebben gestolen. De laarzen gebruikte hij naar eigen zeggen voor zijn seksuele bevrediging. Hij krijgt naar eigen zeggen een kick van de geur van gebruikte mannenlaarzen.Een melkboer uit Grootegast is jarenlang slachtoffer geweest van een lustdief, zo bleek vrijdag tijdens een zaak die diende in de Groningse rechtbank. Een 37-jarige man uit Feerwerd gaf toe tussen 2004 en 2010 meerdere keren gebruikte laarzen uit de melkstal van de boer te hebben gestolen. De laarzen gebruikte hij naar eigen zeggen voor zijn seksuele bevrediging. Hij krijgt naar eigen zeggen een kick van de geur van gebruikte mannenlaarzen.


Leestijd: < 1 minuut

Telkens als de man een paar laarzen wegnam, zette hij een ander paar terug dat hij had viesgemaakt in een poging de diefstal te verdoezelen. De melkboer trapte echter niet in de simpele poging tot misleiding en hing uiteindelijk een camera op om te kijken wie al jaren zijn laarzen pikte.

Eenmaal op beeld gevangen, kon de verdachte al snel worden aangehouden door de politie, die op de zolder van de dief tien paar gestolen laarzen aantrof.

De rechter veroordeelde de laarzenliefhebber tot een boete van 1000 euro, waarvan 500 euro voorwaardelijk.