nieuws

09 apr 2012, 21:09

Ludieke posteroorlog rond plannen Regiotram

Voor- en tegenstanders van de komst van de tram naar Groningen strijden om een plekje achter de ramen van Stadjers. Lanceerde Johan Mostertman van de website www.tramnoway.nl eerder deze week een raamposter met de tekst 'Tram No Way', gisteren reageerde de website www.groningertram.com met de posteractie 'Yes We Tram'.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Mostertman riep Stadjers die de komst van de tram naar Groningen met lede ogen tegemoet zien, hun gevoelens kenbaar te maken door de Tram No Way-poster achter hun raam te plakken. De mensen achter de website www.groningertram.com zien de komst van de tram juist wel zitten en komen daarom nu met de Yes We Tram!-raamposter voor hen die wel blij zijn met de tramplannen.

Volgens de mensen achter Groningertram.com is de actie vooral ludiek bedoeld, zo schrijven ze op de website: 'De Tram No Way-actie zal waarschijnlijk weinig zoden aan de dijk zetten, maar we vonden toch dat de voorstanders van het RegioTram-project ook de kans moesten krijgen om hun standpunt uit te dragen. Het kan niet zo zijn dat alleen tramtegenstanders die mogelijkheid krijgen, toch?'

Wil je je mengen in de 'posteroorlog', bezoek dan, al naar gelang je voorkeur, de websites www.tramnoway.nl of www.groningertram.com. Wie nog twijfelt, kan op de websites ook terecht voor een groot aantal argumenten tegen danwel voor de komst van de RegioTram naar Groningen.