nieuws

11 mei 2010, 08:08

Lucas en Gea met Monique Smit op Groninger meikermis

De populaire zangeres Monique Smit geeft samen met het Groningse duo Lucas en Gea woensdagavond een bijzonder optreden tijdens de Meikermis op de Ossenmarkt in Groningen. De optredens beginnen om 20.00 uur. De Volendamse zangeres Monique Smit werd bekend door haar optreden in de televisieshow Just The Two Of Us, waar zij met Xander de Buisonjé tot de finale doordrong. Dit resulteerde in haar eerste hit Top 10 hit “Wild”. Daarnaast scoorde zij hits met “Blijf Je Vanavond Bij Mij”, “Vrouwenalfabet” en “Stel Je Voor”. Daarnaast presenteert ze al bijna 3 jaar de Kids Top 20 op televisie. De 21-jarige Volendamse kijkt uit naar haar komst op de Mei Kermis. Het belooft dan ook een spetterend optreden te worden voor het hele gezin!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het succes rond het Groningse duo Lucas en Gea Hulshof is al jaren niet meer te stuiten. Hun albums gaan als warme broodjes over de toonbank en overal waar het sympathieke duo verschijnt, is het één groot feest! Hits als “Steeds weer huil je” en “Als ik jou iets vraag” staan hoog in de regionale hitlijsten.
In 2002 gaven Lucas en Gea een optreden op roemruchte Lowlandsfestival en maakte heel Nederland kennis met 'het grote geheim van het noorden'. “Het levenslied zit ons in het bloed. Eerlijk repertoire zonder poeha en ingewikkelde bewoordingen. Zingen wat je voelt en doen wat je hart je ingeeft.”