nieuws

05 nov 2002, 00:12

Landbouw minister Veerman bij CDA in Zuidbroek (6 november)

Op uitnodiging van de CDA-statenfractie komt demissionair minister van Landbouw C.P. Veerman op woensdag 6 november naar Zuidbroek.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het CDA houdt een politieke avond waar de toekomst van de landbouw in Groningen centraal zal staan. De minister is die dag voor een werkbezoek in Noord-Nederland en zal ’s avonds zijn visie geven op de landbouw in dit gebied. Daarnaast zal Europarlementariër Albert Jan Maat spreken over de gevolgen van de hervormingsvoorstellen van het EU landbouwbeleid voor Noord-Nederland. Uiteraard zullen beide inleiders ook stilstaan bij het besluit over de uitbreiding van de Europese Unie met tien nieuwe landen en de gevolgen die dat heeft voor de landbouw.
Vanuit het Groningse zal er op de beide inleidingen worden gereageerd door Frans Keurentjes, voorzitter van NLTO Groningen en Ruth Peetoom, landbouwwoordvoerder van de CDA Statenfractie. Aansluitend zullen de inleiders de discussie met de aanwezigen in de zaal aangaan. Het gaat hier om een openbare bijeenkomst en een ieder die belangstelling heeft is welkom. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. De bijeenkomst begint om 19:00 uur.