nieuws

01 feb 2017, 14:02

Drie Gezusters overgenomen door Brabants horecabedrijf

Drie Gezusters overgenomen door Brabants horecabedrijf

De horecabedrijven die bekend zijn als de Drie Gezusters aan de zuidwand van de Grote Markt komen in handen van het Brabantse Meyer Beheer. Het horecabedrijf uit Etten-Leur neemt de exploitatie van de kroegen per 1 maart over, zo laat het op de eigen site weten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het gaat onder andere om de Drie Gezusters (Zusjes en Pub), Hoppe, Groote Griet, de Kast, Hotel de Doelen en Upstairs. Nu nog zijn die gelegenheden in handen van Grietje van der Veen en Henk Wustenveld onder de naam Horeca Combinatie Groningen.

Wustenveld en Van der Veen zijn blij dat hun levenswerk voortgezet kan worden. “Eigenaar Laurens Meyer heeft een enorme trackrecord in de horeca en het is bijzonder om te zien met welk enthousiasme hij met zijn team de zaken aanpakt. Ik heb er veel vertrouwen in dat hij de Drie Gezusters Groningen naar een volgend niveau brengt. De combinatie Meyer Beheer met Drie Gezusters zal een aanwinst voor Groningen blijken te zijn!", aldus Wustenveld.

Het Brabantse Meyer Beheer is al derder jaar actief in de horeca en heeft nu duizend werknemers in dienst. Eigenaar Laurens Meyer laat weten dat hij niet lang hoefde na te denken toen hij de kans kreeg voor een overname. “De Drie Gezusters is een begrip in Nederland. We hebben er bijzonder veel zin in om samen met de huidige werknemers voort te bouwen op het huidige succes”, zegt hij.

Lees een meer uitgebreid interview met Laurens Meyer op de Groninger Ondernemers Courant.