nieuws

19 sep 2012, 10:10

Kraantje Pappie geeft groot concert in thuisstad Groningen

Kraantje Pappie is zo succesvol dat hij de kleinere zalen is ontgroeid. Daarom geeft hij een groot concert in De Oosterpoort in Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kraantje Pappie gaat hard in 2012. Hij is zijn thuisbasis poppodium Simplon inmiddels ontgroeid. De Oosterpoort en Simplon hebben daarom besloten de handen ineen te slaan en hem samen in Kleine Zaal van De Oosterpoort neer te zetten. Het concert is zondag 23 december ’s avonds om hal negen De Oosterpoort,

Met zijn humorischtische teksten en de dikke, zware beats van drum-n-bass/dubstep helden Noisia heeft de Groninger rapper Nederland in sneltreinvaart veroverd. Eerder dit jaar waren er het grote succes van de single 'Waar is Kraan', het debuutalbum 'Crane' (genomineerd voor een 3voor12 Award) en een super drukke festival- en zomertour. Kraantje geeft dat succes dit najaar een indoor vervolg met de gloednieuwe show en clubtour "Semi Bekend".


De ''Semi Bekend'' clubtour staat in het teken van de EP ''Semi Bekend'', die begin november zal verschijnen. Dit project wordt net als 'Crane' geproduceerd door Noisia. Stond Kraantje Pappie al bekend om zijn ijzersterke liveshow, voor deze tour neemt hij het verbluffend licht & VJ-team van Kleurbleur mee om de show extra uit te 'lichten'. De show in Groningen is de afsluiter van de tour en wij hebben vernomen dat Kraantje en consorten willen knállen in hun thuisstad.
Supports: FATA, Roberto Tan en DJ Nitty Wow