Nieuws

Komend voorjaar vluchten naar Kanaaleilanden vanaf Eelde

Vanaf komend voorjaar is het mogelijk om vanaf Groningen Airport Eelde rechtstreeks naar de Britse Kanaaleilanden vliegen. Van 28 april tot 23 juni 2019 verzorgt luchtvaartmaatschappij Blue Islands elke zondag een vlucht naar Guernsey, het op één na grootste Kanaaleiland. De vluchten zijn te boeken via reisorganisatie Sunair, dat ook combinatiereizen naar andere Kanaaleilanden aanbiedt.


Leestijd: 1 minuut

Komende zondag eerste vlucht naar Kanaaleilanden
Komende zondag eerste vlucht naar Kanaaleilanden

Guernsey is na Jersey het grootste Kanaaleiland. De eilandengroep heeft een plezierig klimaat met vroege lentes en zwoele zomers. Volgens Sunair zijn ze dan ook zeer geschikt voor wandelliefhebbers, natuurfanaten en voor iedereen die ontspanning zoekt.

Guernsey heeft volgens de reisorganisatie een mediterrane sfeer met romantische straatjes, kleurrijke markten en een bijzondere lokalen keuken, waarin zowel Engelse als Franse invloeden te herkennen zijn.

Sunair heeft het grootste aanbod reizen naar de Kanaaleilanden van de Nederlandse markt. Zowel compleet verzorgde reizen als combinatie- of themareizen zijn mogelijk. Zo biedt de reisorganisatie een Fijnproevers-reis (gericht op de lokale keuken) en een Cliff & Town Experience.